U-TAX b.v.

 

Activiteitenkalender

 

Formule 1 Racedagen:

Max. korting op brandstof!

26-01-2018 LVK Kessel

10-02-2018 Carnavalsvakantie

 

 

 

 

 
 
 

 

 
     
 

Ziekenvervoer
Nooit leuk, maar als het nodig is wil je het ook goed geregeld!

 

Je telt er niet op maar dan kan het ineens toch voorkomen dat je afhankelijk wordt van zittend ziekenvervoer. En of je nu rolstoelafhankelijk bent, een rollator of andere hulpmiddelen gebruikt, of gewoon goed ter been bent, dan is het toch prettig om te weten dat het vervoer goed geregeld is.

Al sinds geruime tijd bieden wij ziekenvervoer aan voor klanten uit onze hele regio. Daarbij is het wel altijd handig om te weten of de kosten volledig via de verzekeringsmaatschappij worden vergoed, of dat er een bijdrage van de patiënt verlangd wordt.

 

In principe kunnen alle CZ-verzekerden bij ons terecht. Ook voor de andere ziektekostenverzekerden zijn er mogelijkheden, alleen hebben wij niet met alle maatschappijen afspraken. U kunt de ritten gewoon op rekening laten verrijden. De rekening kunt U vervolgens indienen bij uw eigen verzekeingsmaatschappij.

 

CZ - Voor CZ verzekerden kunnen wij de ritten op rekening verzorgen.

OVERIGE - Ritten op rekening dienen door de klant zelf te worden voldaan, en kunnen bij de zieketekostenverzekeraar worden gedeclareerd.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers op 0493-536000 of mail naar centrale@garagetaxivanuden.nl
 
     

 

©2017 Copyright Jeroen Stapper. All rechten voorbehouden.

 

 

©2017 Copyright Jeroen Stapper. All rechten voorbehouden.